Oris Släpper Andra Generationens Oris Dat Watt Limited Edition Klocka

Har du någonsin drömt om att bära en klocka som inte bara mäter tiden, utan även följer måncykeln och tidvattenvågorna? Då har Oris, det Schweiziska klockmärket med över ett sekel av hantverk och innovation, precis släppt något som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Då de idag den 11 augusti klockan 20:00 lanserade de sin andra Dat Watt-modell – Dat Watt Limited Edition 2.

Dat Watt Limited Edition 2

Oris Dat Watt box
Oris Dat Watt box

För dem som älskar att utforska världens djup, både bokstavligt och metaforiskt, är Dat Watt Limited Edition 2 en sann pärla. Den här klockan är inte bara en tidmätare, den är en teknologisk och estetisk triumf som tar oss med på en resa genom månens faser och tidvattensvariationer i den norra hemisfären.

Dat Watt edition Oris

01 743 7734 4197 Set Dat Watt Limited Edition II LowRes 17532

Om du är bekant med Oris tidigare Dat Watt Limited Edition-klocka, så har du en aning om den innovation som väntar. Den första modellen introducerade världen till den unika Pointer Moon-funktionen, speciellt utvecklad för professionella dykare. Genom att använda en central vit pekare som, när den är i linje med rätt dag i den 29,5 dagar långa måncykeln, visar den motsvarande tidvattensvariationen via en vit kontur på urtavlan. Dessutom indikerar samma pekare månens tillväxt och avtagande – en funktion som inte bara är vacker att titta på, utan också praktiskt för att förstå havets rytm och cykler.

En limiterad Oris Aquis modell

01 743 7734 4197 Set Dat Watt Limited Edition II LowRes 17529

Dat Watt Limited Edition 2 tar denna innovation ett steg längre. Med ännu finare precision och en design som omfamnar både klassisk elegans och moderna detaljer, är denna klocka mer än bara en följeslagare under vatten. Den är en påminnelse om naturens kraft och skönhet, och om människans ständiga strävan efter att förstå och anpassa sig till vår omgivning. Och vad kan man då mer säga om Oris Limiterade modeller? Ja jo de brukar bli hiskerligt populära så se till klippa din modell snabbt.

Oris Dat Watt Limited Edition II
Oris Dat Watt Limited Edition II

Som ett tecken på Oris engagemang för kvalitet och unik design kommer Dat Watt Limited Edition 2 att vara tillgänglig i en begränsad upplaga. Detta gör den inte bara till ett tekniskt mästerverk utan även till en samlarprydnad som kommer att vara eftertraktad av både klockentusiaster och samlare.

Vad gör Oris Dat Watt Limited edition 2 så speciell?

Oris Dat Watt baksida
Oris Dat Watt baksida

Oris Dat Watt Limited Edition-klockan är särskild på grund av dess innovativa och unika funktioner som är speciellt utformade för professionella dykare och människor som har en nära koppling till havet och dess cykler. Här är några av de särskilda egenskaperna som gör Oris Dat Watt-klockan speciell:

  1. Pointer Moon-funktionen: Denna funktion är en av de mest iögonfallande och unika aspekterna hos Dat Watt-klockan. Genom att använda en central vit pekare på urtavlan, kan klockan visa måncykeln och den korresponderande tidvattensvariationen i den norra hemisfären. När pekaren är korrekt inställd på rätt dag i den 29,5-dagars långa måncykeln, visar den den aktuella tidvattensvariationen via en vit kontur på urtavlan. Dessutom används samma pekare för att indikera månens tillväxt och avtagande, vilket gör klockan både vacker och funktionell.
  2. Dykrelaterad funktionalitet: Oris Dat Watt-klockan är utformad med funktioner som är användbara för professionella dykare. Tidvattensvariationer är viktiga för dykare att förstå, och klockans Pointer Moon-funktion ger dem en ögonblicklig uppfattning om dessa variationer. Detta gör klockan till en pålitlig partner för dykning och vattenaktiviteter.
  3. Design: Utöver dess tekniska aspekter är Dat Watt-klockan också utformad med estetik i åtanke. Den kombinerar klassisk klockdesign med moderna detaljer för att skapa en tidlös och elegant estetik. Klockans visuella skönhet gör den till ett konstverk på handleden och ett uttryck för personlig stil.
  4. Begränsad upplaga: Oris Dat Watt Limited Edition-klockan finns i en begränsad upplaga, vilket gör den till en exklusiv och samlarvärdig pjäs. Denna begränsning ökar klockans värde och önskvärdhet för samlare och klockentusiaster.
  5. Engagemang för miljön: Oris är känt för sitt engagemang för miljön och vattenrelaterade projekt. Dat Watt-klockan förstärker detta engagemang genom att symbolisera och uppmärksamma vikten av att förstå och bevara havets cykler och ekosystem.
Oris Dat Watt på gummiband
Oris Dat Watt på gummiband

Sammanfattningsvis är Oris Dat Watt Limited Edition en klocka som kombinerar teknisk innovation med vacker design och en stark koppling till havet. Dess Pointer Moon-funktion och dykrelaterade funktioner gör den till en idealisk följeslagare för dykare och havsentusiaster samtidigt som den erbjuder en unik och estetiskt tilltalande tidmätning.

För mer information om Oris och Dat Watt Limited Edition 2, vänligen besök www.oris.ch.


Om Oris: Oris är ett Schweiziskt klockmärke med en stolt historia av att producera klockor av högsta kvalitet sedan 1904. Känd för sitt engagemang för innovation, hållbarhet och vattenrelaterade projekt, fortsätter Oris att leverera enastående klockor som kombinerar teknisk prestanda med tidlös design. Genom att förena passion för klocktillverkning med ett djupt engagemang för miljön, strävar Oris efter att vara en positiv kraft för förändring.

När släpptes Oris Dat Watt Limited Edition II

Oris Dat Watt Limited edition 2 släpptes den 11 augusti klockan 20:00

Hur många band får man med till sin Oris Dat Watt Limited Edition II

Dat Watt Limited Edition II kommer inte bara på länk utan man får även med sig en gummirem till klockan

Vad är det som är så speciellt med Dat Watt funktionen?

aspekterna hos Dat Watt-klockan. Genom att använda en central vit pekare på urtavlan, kan klockan visa måncykeln och den korresponderande tidvattensvariationen i den norra hemisfären. När pekaren är korrekt inställd på rätt dag i den 29,5-dagars långa måncykeln, visar den den aktuella tidvattensvariationen via en vit kontur på urtavlan. Dessutom används samma pekare för att indikera månens tillväxt och avtagande, vilket gör klockan både vacker och funktionell.

The Wadden Sea_LowRes_17572 Dat Watt