Upplev Nya Oris Aquis – En djupdykning i modern lyx och hållbarhet

Välkommen till en värld där precision möter passion, och innovation sammanflödar med tradition. Jag har alltid haft en svaghet för Oris – ett märke som för mig står för en perfekt balans mellan estetik, funktion och ett oberoende tänkande som få kan matcha.

Nya Oris Aquis 2
Nya Oris Aquis 2

Och nu, med introduktionen av den nya Aquis Date och Aquis Date Upcycle, är det som att de har läst mina tankar. Låt oss utforska varför denna uppdatering inte bara är en nyhet, utan en revolution i tiden.

Ett hjärta som slår för hållbarhet

Oris tar steget fullt ut i sin strävan mot hållbarhet. Med den nya Aquis-kollektionen presenteras inte bara en klocka som kan följa med dig i vardagens alla äventyr, utan också en symbol för en ljusare framtid för vår planet.

Ny Oris Aquis Upcycle
Ny Oris Aquis Upcycle

Den radikalt hållbara förpackningen, gjord av återvunnet och fullt återvinningsbart material, markerar ett betydande steg i rätt riktning. Min kärlek till Oris stärks vid tanken på deras engagemang för minskade utsläpp – ett kraftfullt steg som minskar förpackningens koldioxidavtryck med över 50%.

En design som förtjänar applåder

Nya Oris Klocklåda
Nya Oris Klocklåda

Aquis Date är inte bara en klocka; det är ett konstverk. Uppdateringarna i designen har gjort att den redan ikoniska silhuetten blivit ännu mer tilltalande. Den skulpterade länken i armbandet, den omarbetade kronskyddet och den patentanmälda snabbanpassningsspännet är bara några av de detaljer som gör denna version till något utöver det vanliga.

Och för oss som älskar en god historia, erbjuder varje Aquis Date Upcycle en unik berättelse med sin urtavla av återvunnen PET-plast – inga två är likadana.

Oris vs. resten: En oberoende champ

I en värld där klockmärken ofta ingår i större koncerner, står Oris ut med sin oberoende status. Detta oberoende ger dem friheten att utforska och implementera innovationer som verkligen gör skillnad, både i form av design och hållbarhet.

Nya Oris Aquis 36,5mm
Nya Oris Aquis 36,5mm

När vi jämför Oris med andra varumärken, blir det tydligt att deras engagemang för att göra “klockor som gör mening” inte bara är tomma ord. Det är denna unika position som ger Oris dess charm och varför Aquis Date lyser starkare än sina konkurrenter.

Nya Oris Aquis: En symbol för framtidens klockälskare

Med den nya Oris Aquis Date-kollektionen visar Oris att lyx och ansvarstagande för miljön kan gå hand i hand. Som en älskare av Oris och allt de står för, kan jag inte hjälpa men känna en stolthet över att bära deras skapelser. Den nya Aquis representerar inte bara tiden – den representerar framtiden.

Oris Aquis urverk
Oris Aquis urverk

För alla er där ute som, liksom jag, ser klockan som mer än bara ett verktyg för att mäta tid, är den nya Oris Aquis en berättelse värd att utforska.

En berättelse om passion, innovation och en strävan efter en bättre värld. Jag inbjuder er att dyka djupare in i denna fantastiska värld av Oris på Klockfeber, där vi firar klockornas konst och kraften i att göra en positiv förändring.

Är du sugen på köpa en Oris Aquis, spana då in vår dedikerade sida till just alla Oris modeller som finns till salu nu.

EgenskapAquis Date (Calibre 400 & 733)Aquis Date Upcycle
Storlekar36.50 mm, 41.50 mm, 43.50 mm36.50 mm, 41.50 mm, 43.50 mm
BoettMulti-piece stainless steelMulti-piece stainless steel
Vattentålighet30 bar (300 m)30 bar (300 m)
UrverkOris Calibre 400 / Oris 733Oris Calibre 400 / Oris 733
Gångreserv120 timmar (Calibre 400) / 38 timmar (733)120 timmar (Calibre 400) / 38 timmar (733)
UrtavlaGrön, blå eller svartUnik, tillverkad av återvunnen PET-plast
ArmbandRostfritt stål eller gummi, med Quick Change Strap systemRostfritt stål eller gummi, med Quick Change Strap system
GlasSafir, kupolformat på båda sidor, antireflexbehandlat inutiSafir, kupolformat på båda sidor, antireflexbehandlat inuti
FunktionerTimmar, minuter, sekunder, datumTimmar, minuter, sekunder, datum
InnovationerOris-patenterat Quick Strap Change system och quick adjust clasp system (endast Calibre 400)Oris-patenterat Quick Strap Change system och quick adjust clasp system (endast Calibre 400)
SärskiltNy design på länken, uppdaterad kronskydd och luggarVarje urtavla är unik, symbol för hållbarhet
FörpackningRadikalt hållbar, tillverkad av återvunnet och helt återvinningsbart materialRadikalt hållbar, tillverkad av återvunnet och helt återvinningsbart material
Läs mer på Oris hemsida här.
Oris_Aquis_Indices_Hands_LowRes_19016