Klassiska Casio Klockor

Casio har funnits med länge och gjort klockor i många år. Därför finns en hel del Klassiska Casio klockor som idag rent utsagt kategoriseras som lite kult klockor.

Vi kommer i detta inlägg att gå igenom de fem mest klassiska casio klockorna genom tiderna.

Klassisk Casio Klocka i Plast
Klassisk Casio Klocka i Plast

1# Klassiska Casio Klockor: Casio W-59-1VQES

Det mest givna valet blir givetvis denna modell, den är billig, tålig och helt grym, och inte minst känd för att ha blivit buren av många mäktiga och mindre mäktiga människor runt om i världen. Klockan kostar inte många kronor men är ett måste för den som tycker det är lite roligt med klockor som fått en kult stämpel. Denna är bara att klicka hem en, det har i alla fall alla vi på klockfeber redan gjort för länge sen.

Klassisk Miniräknar Casio Klocka
Klassisk Miniräknar Casio Klocka

2# Klassiska Casio Klockor: Casio CA-53WF-1BEF

Lite ovanligare Casio men ja nästan dubbelt så cool är denna miniräknar casio, här gör casio det de gör bäst, i ett och samma format, både klockor och miniräknare i ett. Den syns tyldigt är inte direkt liten men något som de flesta kan relatera till då man känner till denna väldigt unika klocka.

Klassisk Casio Klocka i stål
Klassisk Casio Klocka i stål

3# Klassiska Casio Klockor: Casio A168WA-1YES

En klocka som boomat lite extra de senaste åren är den klassiska casio modeller i stål, den är fortfarande nätt men ger en lite extra cool look, något som de flesta lite trendiga hipsters älskar, men även vi på klockfeber och det är just därför den hamnar i top tre på listan över klassiska casio klockor.

Klassisk Casio klocka guld
Klassisk Casio klocka guld

4# Klassiska Casio Klockor: Casio A159WGEA-1EF

Guld varianten av klockan ovan har också fått otroligt mycket publik de senaste, den bärs av många och uppskattas av ännu fler. En riktigt hitt som kommit tillbaka för att stanna.

Casio Damklocka
Casio Damklocka

5# Klassiska Casio Klockor: Casio LA670WEM-7EF

Sist men inte minst vill vi inte att ni missar dam versionen av den bästa klassiska casio klockorna, klockan är lite mindre men har en liknande design och är mycket uppskattad för de med mindre handleder som ej vill köra på de ovan nämnda, gör klockan lite extra elegant och verkligen något vi gillar att se ute på stan.