IFL Watches Candyman Oris

Hej, kära klockentusiaster och horologi-älskare! Idag har vi en anmärkningsvärd klocka att diskutera, en mästerverk som förenar konstens och tidmätningens världar till en förtrollande skapelse: Oris Divers 65 Candyman. Efter ett spännande besök hos IFL Watches fick vi äran att testa denna konstnärliga omtolkning av Oris Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’ med en blå urtavla. Låt oss ta er med på en resa in i en värld av lekfull fantasi och skicklig hantverksskicklighet.

Upptäck den anpassade Oris Divers 65 Candyman-klockan, en konstnärlig omtolkning på canvasen av Oris Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’ med blå urtavla. Den ikoniska Oris-björnen Thor står i centrum av en färgglad Candyland-scen. Varje klocka, som fångar märkets lekfulla essens, har godis spridda omkring sig, med en unik godis som diskret avslöjar det begränsade upplagsnumret.

Oris Candyman by IFL Watches
Oris Candyman by IFL Watches

Distinktiv och handmålad, ingen urtavla är den andra lik. Begränsad till 25 exemplar världen över.

Dyk in i en lekfull värld där konst möter tidmätning, och låt oss introducera Oris Divers 65 Candyman. Med den fantastiska blå urtavlan från Oris Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’ som bakgrund är denna kreation en symfoni av lekfull förtjusning och hantverksmässig precision. Begränsad till endast 25 exemplar världen över, tar denna klocka det konventionella till en fantasins rike. Den överskrider gränser och sammanjämkar den sköra konsten med handmålning med skicklig klocktillverkning, vilket fångar den djärva andan hos de som vågar utmana normen.

BEGRÄNSAD UTLAGA Oris Divers 65 Candyman 25 exemplar världen över

FRÅN DRÖMMAR OM SOCKERVADD TILL VAKNA VERKLIGHETER IFL Watches Oris Candyman.

Genom att anpassa Oris’s Cotton Candy-kollektion hyllar Oris Divers 65 Candyman den ikoniska Oris-björnen och ger honom liv i en Candyland-värld. Här skiner Oris björnen något skälmska leende ljust och överskuggar en ängslig godiskaraktär som gömmer sig i fruktan. Varje Candyman-målning berättar en historia, med gelébönor och olika sorters godis lekfullt utspridda, och ett godis avslöjar en hemlighet – det begränsade upplagsnumret, skickligt gömt i klartext.

Med livfulla, UV-resistenta emaljfärger andas våra konstnärer liv och karaktär i den blå urtavlan, och skapar en äventyrlig berättelse som överbrygger söt fantasi med lekfull obehag. Genom att avvika från vår signatur abstrakta estetik, fångar Oris Candyman IFL-ethos av gränslös fantasi och oförskräckt utforskning. Varje penseldrag på Oris Candyman är ett bevis på vår förpliktelse till innovation och firandet av individualitet.

Denna handmålade underverk utmanar inte bara normen för klockdesign utan bjuder också in bäraren till en värld av lekfull mystik, där varje tickande sekund bär på en historia om rackartyg och tidlös förförelse.

Customized Oris Watch Candyman from IFL Watches
Customized Oris Watch Candyman from IFL Watches

Vi är stolta över att ha fått en försmak av denna sällsynta och fantasieggande klocka som är en hyllning till kreativitet och skicklighet. Oris Divers 65 Candyman är inte bara en klocka; det är en portal till en värld där tid och konst flyter samman i en dans av fantasi. Om möjligheten ges att bli ägare till ett av de 25 exemplaren världen över, skulle detta vara ett tillfälle att bära med sig en bit av den lekfulla och modiga andan från IFL Watches.

Vi ser fram emot fler sådana innovationer och skapelser som fortsätter att utmana gränserna för traditionell klockdesign och berättar unika historier på handleden. Tills nästa gång, håll koll på Klockfeber för mer spännande innehåll och uppdateringar från klockvärlden!

Bläddra bland fler Oris klockor här eller varför inte spana in IFL Watches produkter här.

Vad kostar IFL Watches Candyman?

IFL Watches candyman kostar 43,220 kr

Vilken klocka grundar sig Candyman Oris på?

IFL Watches Candyman grundar sig på Oris nyaste diver 65 i form av deras Diver 65 Cotton Candy