Hetaste klockorna 2022 – Klockfeber

Denna sida är ämnad till att lista Klockfebers absoluta favoritklockor baserade på vår interna ranking med temperatur, rankingen går från 1-10 grader där 10 är de absolut hetaste klockorna.

Listan kommer kontinuerligt att uppdateras med mer och mer klockor som platsar på listan, vi börjar med de hetaste och går sedan vidare till de något svalare klockorna.

Listan över de hetaste klockorna 2022 börjar här:

10/10 Grader:

Denna nivå har hittintills inte någon klocka uppnått, detta är endast för de klockor som kommer med något helt banbrytande men också långsiktigt hållbart, vi hoppas innerligt att vi kommer kunna lista fler klockor här framöver.

9/10 Grader:

Denna nivån är så nära perfektion man kan komma, det vill säga är detta klockor som kommer snackas om 2022 helt klart. Här kommer listan:

LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm
LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm

LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm

Är en av de första klockor som kommer såhär högt upp i rankingen hos Klockfeber, men denna har slagit igenom bruset under året, och vi ser fram emot bilder på den i sommarsolen. Läs mer här

8/10 Grader:

Denna Nivån är snäppet under, de handlar om klockor som är otroligt heta men de finns vissa frågetecken omkring som inte alla gillar. Dock ska man ha med sig 8/10 grader är otroligt högt.

Tissot PRX Blå
Tissot PRX Blå

Tissot PRX Blå

Det är det absolut senaste från Tissot denna modell som heter Tissot PRX kom först i quartz men släpptes denna veckan faktiskt också som en Tissot PRX Automatisk, vilket är mycket spännande, skulle vi rankat den automatiska hade den nog hamnat ett snäpp upp. Men Quartzen är bra då den är lättsmält, supernsygg och otroligt prisvärd, se till klippa en snarast innan alla har en egen. Du kan läsa mer om Tissot PRX här: