Fyrkantiga Casio Klockor

De fyrkantiga Casio klockorna är flera än man tror till antalet, de finns olika varianter, de klassika som är “liggande” fyrkantiga, de som är mer symetriska men sedan också de som idag kallas Casio Square har blivigt en otrolig succe.

Klassiska Fyrkantiga Casio Klockor

Här har vi de alldra mest klassiska av de fyrkantiga Casio Klockorna, denna är en modell som hållit länge i tiden och troligtvis aldrig kommer bli omodern, därför tror tycker vi på Klockfeber att alla bör ha en sån här i sin Klocksamling. På bilden ser ni, CASIO Collection A158WEA-1EF.

Moderna Fyrkantiga Casio Klockor

De lite mer moderna fyrkantiga Casioklockorna har denna look, finns i en massor upplagor men alla med liknande formspråk, denna bör helt klart också testas många gillar dem och de kostar ej så mycket heller och finns i en uppsjö varianter vilket gör den rolig att samla på, vissa har till och med bluetooth så man kan göra lite extra skoj med dem. Klockan på bilden är en, CASIO G-Shock GW-B5600BC-1BER.

Klassiska Fyrkantiga Casio Klockor

När vi pratar om Klassiska fyrkantiga casio klockor bör man också nämna denna modell, CASIO Collection LTP-E155MR-9BEF som ett lite med annorlunda alternativ, men något för den som inte vill ha den “vanligaste” eller som vill komplettera sin Casio samling med något analogt.

Gör Casio Fyrkantiga Klockor?

JA

När började Casio göra Fyrkantiga Klockor?

1983