Cristopher Ward C63 Sealander 36 GMT – Upplev Ett Nytt Kapitel i Klockkonsten – nytt på Klockfeber

Det senaste tillskottet till vår passion för att utforska och dela det bästa inom klockvärlden på Klockfeber är Christopher Ward C63 Sealander 36 GMT. Vi har fått ögonen på denna extraordinärda klocka, och vi är stolta över att introducera detta prestigefyllda märkes senaste skapelse.

C63 Sealander GMT 36mm vit med orange visare
C63 Sealander GMT 36mm vit med orange visare

Cristopher Ward C63 Sealander 36 GMT – Hög kvalitet till bra pris

Christopher Ward har alltid varit dedikerade till att göra kvalitetsklockor tillgängliga för en bred publik. Med en enkel tre gånger markering och en direktmodell till konsumenten strävar de efter att göra klockornas njutning tillgänglig för så många som möjligt.

C63 Sealander GMT 36mm länk
C63 Sealander GMT 36mm länk

Den senaste lanseringen, C63 Sealander 36 GMT, representerar en nyskapande bana för varumärket. Boetten, omgjord för att vara 36mm, behåller den fina balansen mellan borstade ytor och polerade fasor, men nu i en mer universell och bärbar storlek.

I enlighet med Sealander’s mantra “Go Anywhere, Do Everything” är 36 GMT inte bara en visuellt tilltalande klocka; den erbjuder också en ultraläsbar urtavla med applicerade index, logotyp i två flaggor, en symmetrisk datumvisare klockan 6 och visare med borstade och polerade detaljer, djupt fyllda med Super-LumiNova®.

C63 Sealander GMT 36mm (13)
C63 Sealander GMT 36mm

För att lägga till en sportig touch är GMT-visaren accentuerad med en levande orange färg, vilket skapar en snygg kontrast till de tillgängliga vita, svarta och ‘Dragonfly Blue’ urtavlovalen.

C63 Sealander GMT 36mm backside

Cristopher Ward C63 Sealander 36 GMT urverket

Under huven drivs klockan av den pålitliga Sellita SW330-2, en beprövad GMT-rörelse som låter dig ställa in den fjärde visaren separat för önskad tidszon. Utöver precisionen har den även en imponerande kraftreserv på 56 timmar.

C63 Sealander GMT 36mm blue
C63 Sealander GMT 36mm blue

Och för att erbjuda ännu mer individualitet kan du enkelt anpassa utseendet på Sealander genom att byta ut det praktiska Bader-armbandet mot ett femlänkigt Consort-armband eller till och med en gummiarmband, tack vare det smidiga snabbavtagsystemet.

C63 Sealander 36 GMT Specifikationer:

 • Diameter: 36mm
 • Höjd: 11,15mm
 • Lugg till lugg: 43mm
 • Boettvikt: 53g
 • Boett: Rostfritt stål
 • Urtavlefärger: Svart, Vit, Dragonfly Blue
 • Djupbetyg: 15 ATM / 150m
 • Rörelse: Sellita SW 330-2 Automatisk
 • Funktioner: Timme, minuter, centrala sekunder, datum, GMT
 • Kraftreserv: 56 timmar
 • Tolerans: -20 / +20 sekunder per dag
 • Pris: Från £905 på ett Aqua ex-band / £1,020 på ett Bader-armband / £1,060 på ett Consort-armband

Är du sugen på att lära dig mer om de senaste inom klockvärlden? Missa inte då vår senaste artikel om Tudor armband.

FAQ: Cristopher Ward C63 Sealander 36 GMT

Vad utmärker C63 Sealander 36 GMT från andra klockor på marknaden?

C63 Sealander 36 GMT från Christopher Ward skiljer sig genom sin perfekta balans mellan stil och bärbarhet. Med en omgjord 36mm boett och imponerande funktioner som Super-LumiNova®-belysta detaljer och en levande orange GMT-visare, erbjuder den en unik och funktionell design.

Vilket urverk driver C63 Sealander 36 GMT och vilka fördelar ger det?

Klockan drivs av den pålitliga Sellita SW330-2 urverket. Denna GMT-urverk tillåter användare att ställa in den fjärde visaren separat för att anpassa tidszonen, med en imponerande kraftreserv på 56 timmar, vilket ger pålitlig precision och långvarig prestanda.

Finns det olika urtavloval att välja mellan för C63 Sealander 36 GMT?

Absolut, C63 Sealander 36 GMT erbjuder ett varierat urtavleutbud, inklusive klassiskt svart, tidlöst vitt och den djärva ‘Dragonfly Blue’. Detta ger köparna möjlighet att välja en stil som passar deras personlighet och preferenser.

Hur anpassningsbar är Sealander 36 GMT när det gäller armband?

För att möta individuella stilar och preferenser kan du enkelt byta ut det medföljande Bader-armbandet. Välj mellan ett femlänkigt Consort-armband eller till och med en sportig gummiarmband med hjälp av det användarvänliga snabbavtagsystemet.