Christopher Ward C1 Moonphase 

Den 26:e oktober kommer Christopher Ward att lansera en NY tidsenhet i deras C1-kollektion – C1 Moonphase. Christopher Ward har tidigare skapat anmärkningsvärda månfasur – den nuvarande C1 Moonglow kommer till minnet – men den nya C1 Moonphase representerar ett steg bortom det vanliga. Med en unik aventurin-skiva som liknar den gnistrande skönheten på natthimlen. Och en lysande, 3D-måne, 25 procent större än på C1 Moonglow – och ännu mer exakt i utseendet. Med kraft från Calibre JJ04, Christopher Wards geniala inbyggda modul som inte bara följer månens rörelser ständigt i 128 år utan också ser vacker ut medan den gör det. Dessutom en safirkristallkapsel för förbättrad klarhet och ett nytt 40,5 mm hölje som kommer att sitta bekvämt på alla handleder.

Min personliga åsikt om Christopher Ward C1 Moonphase 

Jag kan inte nog understryka hur imponerad jag är av den nya C1 Moonphase från Christopher Ward. Den har verkligen tagit månfasur till en helt ny nivå. Den aventurin-skiva som liknar natthimlen är helt enastående och ger klockan en omedelbar känsla av mystik och skönhet. Att den lysande månen är större och mer exakt än tidigare modeller är imponerande, och Calibre JJ04-modulen som driver den är verkligen ett mästerverk av teknik och design. Safirkristallkapseln ger inte bara enastående klarhet utan också en känsla av lyx.

Den nya 40,5 mm kapseln är den perfekta storleken, och den kommer verkligen att passa alla handleder med stil och elegans. Sammantaget är C1 Moonphase en klocka som inte bara visar tid, den berättar en historia om nattens skönhet och månens mysterium.

Nyckelinformation om Christopher Ward C1 Moonphase 

FunktionDetaljer
Klockans namnC1 Moonphase
Lanseringsdatum26:e oktober
Skivans materialAventurin
MånenLuminös, 3D, 25% större än tidigare modeller
KaliberCalibre JJ04
SafirkristallkapselJa
Höljets storlek40,5 mm

Om du är intresserad av att utforska skönheten och precisionen hos C1 Moonphase, rekommenderar jag starkt att du tar kontakt med Christopher Ward för att få mer information och möjlighet att uppleva denna fantastiska klocka på nära håll. Det är en investering i både tid och estetik som du inte kommer att ångra.

Läs även mer om deras senaste släpp ifrån Christopher Ward här.