Nya tavlor till Christopher Ward’s C63 Sealander kollektionen


Introduktion av Nya Tillskott: Christopher Wards C63 Sealander Kollektion Recension

Den 1 augusti presenterade Christopher Ward två fängslande tillskott till sin C63 Sealander-kollektion: C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue och C63 Sealander Automatic 36mm i Mulberry Red. Tillsammans med dessa iögonfallande nya urtavlor introducerade Christopher Ward även sitt innovativa Consort-armband, vilket förstärker klockornas övergripande attraktionskraft.

C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue

C63 Sealander GMT blue
C63 Sealander GMT blue

Låt oss börja med att utforska de framstående egenskaperna hos C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue. Denna klocka utstrålar elegans och sofistikering tack vare sin sunburst-urtavla och förtrollande blåa nyans i Dragonfly Blue. Utförandet av den precisionstillverkade timvisaren är oöverträffat, och den schweiziska GMT-rörelsen, som övervakar två olika tidszoner samtidigt, ger en praktisk funktion för frekventa resenärer eller globala medborgare. Med en imponerande kraftreserv på 56 timmar säkerställer denna klocka pålitlig funktionalitet även under långvarig användning.

C63 Sealander GMT, Dragonfly Blue (2)
C63 Sealander GMT, Dragonfly Blue (2)

En av de framträdande höjdpunkterna hos Dragonfly Blue-modellen är färgkontrasten som förbättrar läsbarheten och estetiken. Den med lyspulver fyllda timvisaren mot den blå bakgrunden skapar en visuellt tilltalande kontrast, medan den orange fjärde visaren tillför en poppig färg som är svår att ignorera. Urtavlan har också borstade, diamantpolerade index fyllda med Super-LumiNova® Grade X1 BL C1 för enastående synlighet i svagt ljus. Dessutom ger det applicerade tvillingflagg-logot, konstruerat i rodium, en djupare dimension till designen och höjer klockans estetiska attraktivitet.

Det finns dock några aspekter som är värda att överväga. För det första kan prispunkten för C63 Sealander GMT vara något hög för vissa potentiella köpare. Även om kvaliteten och funktionerna motiverar kostnaden kan det begränsa tillgängligheten för prismedvetna klockentusiaster. För det andra kan klockans höjd på 11,85 mm vara något tjock för dem som föredrar tunnare klockor. Även om designen i stort sett förblir stilfull kan en tunnare profil ha lockat en bredare publik.

C63 Sealander Automatic 36mm i Mulberry Red

C63 Sealander GMT red
C63 Sealander GMT red

Vi vänder nu vår uppmärksamhet till , som utmärker sig genom sin kompakta och välproportionerade design. Den symmetriska, sunburst-finishen på urtavlan är inte bara vacker att betrakta utan säkerställer också enkel läsbarhet dag och natt. Light-catcher™-boetten formar sig bekvämt runt handleden, vilket gör den lika passande för både män och kvinnor. Den automatiska Sellita SW200-1-rörelsen garanterar exakt tidtagning, vilket är avgörande för dem som är beroende av sin klocka för noggrannhet under hela dagen. Dessutom ger datumfönstret vid 6-timmarspositionen en funktionell touch samtidigt som balansen i designen bibehålls.

C63 Sealander Automatic 36mm, Mulberry Red closeup
C63 Sealander Automatic 36mm, Mulberry Red closeup

En potentiell nackdel för vissa köpare kan vara den 38-timmars kraftreserven, vilket är kortare jämfört med GMT-modellens 56 timmar. Även om det bör räcka för de flesta som använder klockan dagligen kan frekventa resenärer eller personer som föredrar att rotera sin klocksamling finna den lägre kraftreserven något begränsande.

C63 Sealander Automatic 36mm, Mulberry Red (1)
C63 Sealander Automatic 36mm, Mulberry Red (1)

Vi övergår nu till det nyintroducerade Consort-armbandet, där Christopher Ward framgångsrikt kombinerar stil och komfort. Armbandets femlänkiga konstruktion garanterar en bekväm passform för långvarig användning. Dessutom erbjuder fjärils-låset enkel borttagning av klockan och säker fastsättning. Vissa användare med mindre handleder kan dock finna Consort-armbandet något klumpigt eller stort, vilket påverkar klockans totala bärbarhet.

Sammafattning om de nya C63 Sealander klockorna från Christopher Ward

Sammanfattningsvis erbjuder Christopher Wards C63 Sealander Collection uppfriskande uppdateringar till deras sortiment med Dragonfly Blue GMT och Mulberry Red Automatic 36mm-modellerna. Båda klockorna präglas av enastående hantverk, imponerande funktioner och slående estetik som tilltalar klockentusiaster som söker en kombination av sofistikering och funktionalitet. Consort-armbandet tillför en touch av mångsidighet och komfort till klockorna, även om vissa användare kan finna det något tungt. Trots ett par mindre nackdelar, som prispunkten och tjockleken hos GMT-modellen, är C63 Sealander Collection som helhet utan tvekan lovande. Oavsett om du söker en GMT-klocka för dina resor eller en elegant klocka för daglig användning är dessa nya tillskott från Christopher Ward väl värda att överväga.

Frågor och Svar om Christopher Wards nya C63 Sealander-klocka:

Vilka är de nya tillskotten till C63 Sealander Collection?

De nya tillskotten till C63 Sealander Collection är C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue och C63 Sealander Automatic 36mm i Mulberry Red.

Vad är den unika funktionen hos C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue?

Den unika funktionen hos C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue är dess schweiziska GMT-rörelse, vilket gör att den kan övervaka två olika tidszoner samtidigt. Dessutom har den en imponerande kraftreserv på 56 timmar och en lockande sunburst-urtavla i Dragonfly Blue.

Vad är det speciella med C63 Sealander Automatic 36mm i Mulberry Red?

C63 Sealander Automatic 36mm i Mulberry Red utmärker sig genom sin symmetriska, sunburst-finishade urtavla, som inte bara är vacker utan också lättläst dag och natt. Den har även en bekväm Light-catcher™-boett och drivs av en pålitlig Sellita SW200-1 självlindande rörelse med en kraftreserv på 38 timmar.

Vilka är priserna för dessa klockor och Consort-armbandet?

C63 Sealander GMT i Dragonfly Blue finns tillgänglig från £905, medan C63 Sealander Automatic 36mm i Mulberry Red har ett pris från £685. För de som vill köpa klockan tillsammans med det nya Consort-armbandet kostar C63 Sealander GMT £1,060 och C63 Sealander Automatic 36mm £840.

Vad är vattentätheten och rörelsetypen för dessa klockor?

Båda klockorna har en vattentäthet på 15 ATM (150 meter), vilket gör dem lämpliga för vardagliga aktiviteter och simning. C63 Sealander GMT drivs av en Sellita SW330-2-rörelse med en kraftreserv på 56 timmar och 25 juveler. C63 Sealander Automatic 36mm använder en Sellita SW200-1-rörelse med en kraftreserv på 38 timmar och 26 juveler.