Breitling X Victoria Beckham – ett av årets första och mest oväntade samarbete

Upptäck Breilting Chronomat 36 Victoria Beckham-kollektionen

När det gäller tidlös elegans och förstklassig design, står Breitlings senaste samarbete i en klass för sig. Den berömda schweiziska urmakaren har i samarbete med modeikonen Victoria Beckham skapat Chronomat 36 Victoria Beckham-kollektionen, en begränsad upplaga av exklusiva klockor som kombinerar klassisk form med modern sofistikation.

Sedan Victoria Beckham lanserade sitt eget klädmärke 2008, har hon varit en stark kraft i modedesignens värld. Hennes klädkollektioner, kända för sin eleganta enkelhet och lekfulla blandning av feminina och maskulina snitt, är nu fasta inslag under modeveckorna. Detta samarbete markerar ett nytt kapitel i Breitlings strävan att erbjuda exceptionell design och precision.

Vår favorit av dessa modeller

Breitling Chronomat 36 Victoria Beckham samarbete klocka
Breitling Chronomat 36 Victoria Beckham samarbete grön chronomat

På Klockfeber är vi fascinerade av den extraordinära designen och kvaliteten som Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham-kollektionen erbjuder. Särskilt slås vi av den gröna varianten, vars uppfriskande pepparmyntafärg inte bara är iögonfallande utan också symboliserar en djärv och samtida stil. Denna nyans, tillsammans med den exklusiva designen, gör klockan till en perfekt följeslagare för den mode- och kvalitetsmedvetna. Det är inte bara färgen som fångar vår uppmärksamhet; dess detaljerade utförande och kvalitativa urverk är av högsta standard, vilket gör varje blick på tiden till en njutning.

Förutom den gröna varianten är vi på Klockfeber också imponerade av versionen i helguld. Denna klocka är inte bara en tidmätare, den är ett konstverk. Det skinande gula guldet ger en känsla av lyx och elegans som sällan ses. Det är ett djärvt statement och en symbol för sofistikering och exklusivitet. Detta är en klocka för den som vill uttrycka sin unika stil och smak, och som uppskattar den högsta nivån av hantverksskicklighet.

Vi är också väldigt glada att man jobbat med just Chronomat 36mm modellen ifrån Breitling eftersom det den absolut coolaste modellen i deras kollektion just nu. Länken är en flört till deras historika länkar och storleken gör den till ett grymt alternativ till Rolex Datejust.

En harmoni av stil och funktion

Chronomat-kollektionen, känd för sin elegans och mångsidighet, är en favorit bland kvinnor som söker det bästa av två världar: mode och funktion. Victoria Beckham-kollektionen behåller Chronomats klassiska egenskaper såsom det metalliska Rouleaux-armbandet och de upphöjda ryttartapparna vid 15-minutersmarkeringen. Dessa kombineras med nya sofistikerade färgval inspirerade av Beckhams vår-/sommarkollektion 2024, inklusive pepparmynta, midnattsblått, duvgrått och sand.

Varje klocka i kollektionen pryds av Breitlings logotyp på urtavlan och Victoria Beckhams initialer på sekundvisaren, med val mellan rostfritt stål eller gult guld – ett material som Breitling speciellt återinfört för denna serie. Urtavlorna indikerar också begränsningen: ”En av 400” för varje klocka i rostfritt stål och ”En av 100” för varje variant i guld. Ett subtilt VB-logo och inskription finns även på armbandet.

Breitling Chronomat 36 Victoria Beckham samarbete

Teknisk briljans och exklusiv design

Drivs av Breitling Caliber 10, har Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham en gångtid på ungefär 42 timmar utanför handleden. Med sitt självuppdragande automatiska tredelade urverk med datumfunktion, fortsätter klockan att ticka så länge du bär den. Liksom alla Breitling-klockor har varje stycke uppnått COSC-certifiering, en oberoende validering av dess precision och prestanda.

Denna begränsade upplaga av Chronomat levereras i en speciellt designad samarbetsförpackning, och guldversionerna åtföljs av en resväska med samma märkning.

En kampanj som fångar ögat

Kampanjen för kollektionen fångades av den legendariska italienska modefotografen Mario Sorrenti och presenterar modellen Annemary Aderibigbe, som förkroppsligar essensen av både Breitling och Victoria Beckham-kvinnan: styrka, sofistikering och en nypa oväntat.

Breitling, grundat 1884, fortsätter att bryta ny mark som ett avslappnat, inkluderande och hållbart lyxvarumärke. Victoria Beckham-märket, å sin sida, fortsätter att definiera modern kvinnlighet med sin unika blandning av klassisk brittisk lyx och samtida flair.

Breitling Chronomat 36 Victoria Beckham samarbete bla guld

En tidlös investering i stil och prestanda

Breitling X Victoria Beckham-kollektionen är mer än bara en klocka; det är ett statement om klass, kvalitet och tidlös design. För den moderna kvinnan som värdesätter både estetik och funktion, erbjuder denna kollektion en möjlighet att äga en del av modehistorien.

Klockans egenskaper och prestanda

EgenskapDetaljer
ReferensA103801A1C1A1, A103801A1G1A1, A103801A1L1A1 (Rostfritt Stål) K103801A1C1K1, K103801A1L1K1, K103801A1A1K1 (Gult Guld)
UrverkBreitling Caliber 10
Diameter (Urverk)25.60 millimeter
Djup (Urverk)3.60 millimeter
VindningSjälvuppdragande mekanisk, tvåvägs med kullager
GångreservCa 42 timmar
Balansfrekvens28,800 a/h eller 4 hertz
DisplayTimme, minut, sekund, datum
CertifieringCOSC-certifierad
Boett MaterialRostfritt stål / 18k gult guld
Diameter (Boett)36 millimeter
Tjocklek (Boett)10.01 millimeter
Höjd (Boett)43.3 millimeter (övre bandstift till nedre bandstift)
VattentäthetUpp till 10 bar (100 meter)
GlasBågformat safirglas, antireflexbehandlat på båda sidor
BaksidaFast, skruvad
KronaEj skruvlåst, två packningar
BezelRostfritt stål/gult guld, unidirektionell, kuggad
Urtavla/FärgMidnattsblå, pepparmynta, duvgrå (Rostfritt Stål) Sand (Gult Guld)
Visare/MarkörerSuper-LumiNova® lysande index och visare
ArmbandRostfritt stål/gult guld Rouleaux-armband med fjärilslås