Automatisk Tissot PRX

Tissot PRX har sedan den släpptes för ungefär en månad sen blvitiv en otrolig succé! Riktigt roligt att se att en av de hetaste klockorna 2021 kommer från märket Tissot som kanske inte varit mest i rampljuset de senaste. Men detta ändrar Tissot PRX på.

Det naturla nästa steget i Tissot PRX utveckling och som alla spekulterat och pratat om är då när en Automatisk Tissot PRX skulle lanserats. Vi behöve inte vänta länge för nu är den här.

Den Automasika Tissot PRX klockan har precis lanserats så ännu verkar det vara lite svårt få lägga vantarna på en men vi kommer uppdatera när det finns lite mer info gällande detta. Inte ens Tissot har denna automatiska Tissot PRX på sin hemsida ännu så vi är tidigit ute och kommer nog få se en hel del mer om denna klocka framöver.

Tills dess tycker vi att ni skall spana in Quartz versionen här

Automatisk Tissot PRX

Automatisk Tissot PRX

Bilderna är hintintills extremt begränsade och vi har därför lånat bilder på de få som redan sett den live. Dock vet vi vissa saker, tavlan kommer se ut liknande ett rutigt mönster enligt bilden till vänster.

Det kommer vara en öppen baksida där man kan se det gymma Powermatic 80 verket som skall vara motorn till denna klocka. Vi vet inte exakt prisbilden heller men skulle gissningsvis tro mellan 6-8 tusen, ett steg upp från quartzen men mest troligt också en hel del andra saker som är updaterat på klockan.

När det kommer till färger vet vi inte riktigt detta ännu utan det enda som finns hintintills är den svarta versionen. Men känner vi klocktillverkarna rätt så blir det ett gäng färger till.