3 heta prylar du behöver förutom smartklockan

Har du en smartklocka, men känner att du vill utöka med några andra coola prylar? Då finns det knappast en brist på enheter att välja mellan, och det ska vi titta lite närmare på idag.

Många av dagens smarta prylar ger dig alla möjligheter i världen. Du kan se på film och serier, lyssna på musik, men även lira spel. Detta är något som iGaming-sektorn har tagit vara på, och numera kan du lira alla möjliga typer av casino spel med hjälp av din smarta mobiltelefon, surfplatta, men även på andra enheter.

Men möjligheterna tar absolut inte slut där. Låter det intressant? Häng med!

3 smarta prylar som är ett bra komplement till klockan

Nedan är viktiga exempel:

Smart högtalare

Google Home, Amazon Alexa, Bose Home, detta är bara exempel på fantastiska enheter som numera är väldigt populära på marknaden för smarta högtalare. De bidrar med en förträfflig funktionalitet på många olika plan, samt ger dess användare en välkommen frihet.

De kan svara på frågor, surfa på internet, men kan även användas för att spela spel. Utöver detta kan de självklart spela upp musik och ljudböcker, och blir allt mer funktionella för varje dag som går.

Det bästa med dessa högtalare är att de är billiga och lätta att underhålla. På så sätt är det en utmärkt investering för vad du får, och kommer garanterat att ge dig mycket glädje och frihet.

Smart spegel

Spegel, spegel på väggen där. Vad kan du hjälpa mig med idag? Faktum är att det numera existerar speglar som erbjuder mer funktionalitet än att bara reflektera din spegelbild. Teknikbranschen har sett till att vi kan se filmer, träningspass, nyheter och mycket mer i dagens moderna speglar. En fantastisk bedrift, eller hur?

Detta lämpar sig extra väl för dig som gillar träning. Här kan du följa dina rörelser direkt i spegeln, samtidigt som den visar upp vad du ska göra. Smidigare än så kan det knappast bli. En grym uppfinning helt enkelt!

Smart luftrenare

Det här är en av de allra viktigaste punkterna på den här listan, och är en enhet som i princip alla människor skulle behöva. Vi spenderar allt mer tid inomhus, något som kan skada vår hälsa på flera olika sätt. Den luft vi andas är i många fall suboptimal, även om vi har bra ventilation i fastigheten. Det är där luftrenaren kommer in i bilden.

Med hjälp av en smart luftrenare kan du få en betydligt bättre inomhusluft, vilket gör att du kan andas bättre, känner dig mer pigg, samt får en bättre hälsa generellt sett. Hälsan är ju trots allt det viktigaste vi har, eller hur? Investera i en kvalitativ och smart luftrenare!