Rea!

TISSOT Everytime Swissmatic 40mm

3 916 kr

Det billigaste priset för TISSOT Everytime Swissmatic 40mm är just nu 3 916 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016902082586497 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.
Tissot lägger till ett helt nytt urverk till sin kollektion och integrerar den i en av sina vinnande klockor. En klassisk, tidlös design, det eleganta och rena tavlan på Tissot Everytime gör den till en mycket modern klocka. Till den moderna essensen av denna klocka är Swissmatic urverket, som gör att märket kan erbjuda en automatisk klocka till ett oslagbart pris. Dessutom får du upp till tre dagars gångreserv.
Bärare kommer att njuta av att upptäcka de olika alternativen, oavsett om det är ett vintageinspirerat armband i rostfritt stål, ett lyxigt slätt läderband eller krokodilliknande läderrem, eller till och med ett trendigt NATO-band, resultatet kommer säkerligen att bli spektakulärt. Oavsett vilken stil eller humör du har för dagen, finns det en Tissot Everytime Swissmatic att matcha. Stilen är automatisk!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”TISSOT Everytime Swissmatic 40mm”

TISSOT Everytime Swissmatic 40mm
TISSOT Everytime Swissmatic 40mm
3 916 kr