Swarovski Klocka Octea Nova

3 300 kr

Det billigaste priset för Swarovski Klocka Octea Nova är just nu 3 300 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Att välja färg på din klocka kan vara en av de viktigaste valen. Att då välja en svart eller vit klocka är alltid ett säkert val, det är stilrent och snyggt, samt ett val som du vet kommer kännas rätt på lång och kort sikt.

Artikelnr: 5016901969158955 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.
För att uppnå den ultimata balansen mellan ljust och mörkt, kombinerar denna 33 mm klocka en svart färgsättning med en roséguldfärgad finish. På framsidan är den invecklade boetten och tavlan gjorda av ett enda stycke safirglas med 72 facetter, medan den svarta guillocherade urtavlan har kristaller för indexmarkörer och ett graciöst svanmotiv vid klockan 12. En extra tjusning av denna schweizisktillverkade klocka är en vattentäthet på 50 m och en italiensk kalvskinnsarmband präglad med ett ödlemönster.

Ytterligare information

Butik

Diameter

Färg

Glas

Swarovski Klocka Octea Nova
Swarovski Klocka Octea Nova
3 300 kr