ORIS Propilot X Kermit Edition 39mm

49 950 kr

Det billigaste priset för ORIS Propilot X Kermit Edition 39mm är just nu 49 950 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900798679325 Kategorier: , ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av ORIS. Med varje Orisklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Registrera din Orisklocka hos Oris och få totalt 10 års garanti.
Oris och Disneys The Muppets Kermit the Frog träffas för lite skoj och för att skapa “Kermit Day” med en mycket speciell utgåva av ProPilot X Caliber 400.Kermit-dagenKermit dyker upp på “Kermit Day” – den första i månaden. Liksom den gröna urtavlan är tanken med denna milda, humoristiska touch att uppmuntra oss att inte ta livet på för stort allvar. Att lyfta blicken, le och göra något vi tycker om, något roligt. Det kan ta fem minuter. En stunds stilla eftertanke för vissa. För andra en kopp kaffe, ett telefonsamtal, ett bad, en kort promenad. Hitta glädjen.
Urverket – Kaliber 400Oris har utrustat klockan med kaliber 400, den innovativa interna automaten som Oris ägnat sex år åt att utveckla. Urverket ger tre viktiga prestandalöften: antimagnetisk, fem dagars gångreserv och 10 års garanti.

Ytterligare information

Butik

Dag visning

Diameter

ORIS Propilot X Kermit Edition 39mm
ORIS Propilot X Kermit Edition 39mm
49 950 kr