Rea!

LONGINES Ultra-Chron 43mm

44 100 kr 40 450 kr

Det billigaste priset för LONGINES Ultra-Chron 43mm är just nu 44 100 kr 40 450 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901107402096 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år
Det nya högfrekventa urverket garanterar högre precision och drar nytta av Longines rika arv av att producera urverk med hög gångfrekvens i över 100 år. Inspirerad av den ursprungliga Longines Ultra-Chron Diver från 1968, återspeglar den nya modellen dess förfaders ikoniska grunddesign.
NYA ULTRA-CHRON är inspirerad av 1968 års modell Den nya Longines Ultra-Chron är inspirerad av de estetiska grunderna såväl som de professionella dykfunktionerna hos 1968 års modell. Den har en enkelriktad roterande infattning samt ett inskruvat boett och krona. Den erbjuder också bra läsbarhet och är vattentät till 30 bar (300 meter).
ULTRAKRONOMETERCERTIFIERINGENMed århundraden av klocktillverkningsexpertis har Longines en pionjärroll i ett antal tekniska framsteg och fortsätter att visa ett orubbligt engagemang för innovation. dess ständiga strävan efter excellens har i sin tur lett till att de utrustat alla sina automatiska klockor med toppmoderna urverk som inkluderar en balansfjäder av silikon.
Precisionen i denna nya högfrekventa urverk är certifierad av TIMELAB Noggrannheten hos Longines Ultra-Chron bekräftas av dess certifiering som ultrakronometer av Timelab, ett oberoende testlaboratorium i Genève. denna beteckning går utöver den vanliga “kronometer”-certifieringen.

Ytterligare information

Butik

Diameter

Grad av vattentäthet

Typ

Vattentät

Ja

LONGINES Ultra-Chron 43mm
LONGINES Ultra-Chron 43mm
44 100 kr 40 450 kr