LONGINES The Longines Heritage Tuxedo

35 300 kr

Det billigaste priset för LONGINES The Longines Heritage Tuxedo är just nu 35 300 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Att välja färg på din klocka kan vara en av de viktigaste valen. Att då välja en svart eller vit klocka är alltid ett säkert val, det är stilrent och snyggt, samt ett val som du vet kommer kännas rätt på lång och kort sikt.

Artikelnr: 5016900947443174 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år
The Longines Heritage Classic – Tuxedo: en inblick i de vilda festerna under det senare 1940-taletLongines erbjuder två nya modeller inspirerade av historiska föremål med den typiska estetiken från den återvunna friheten från det sena 1940-talet. Du kan lätt föreställa dig det på handleden av festdeltagare på jazzklubbar. De har fått smeknamnet “Tuxedo” av samlare, kontrasten av svart och vitt på deras urtavla påminner oss om kostymerna som bars under tidens eleganta och festliga kvällar.
För att respektera andan i originalmodellerna har Longines här valt att inte lägga till ordet “Automatic” på urtavlarna. I linje med syftet att skapa klockor som är så trogna historiska klockor som möjligt, finns det heller inget datumfönster på moderna modeller, som presenteras på halvmatta svarta läderband, helt i linje med tidsandan.
Longines hyllar det sena 1940-talets sorglösa anda. Efter det hårda kriget kom en tid av välstånd och högtid. Elegans var tillbaka på modet; män bar kostymer och kvinnor bar nyligen introducerade nylonstrumpor. Folk klädde ut sig för att gå ut och dansa till jazzbandens rytm. Den nya Longines Heritage Classic – Smoking-skapelser – en med 3 visare och den andra med en kronograf – är inspirerade av två historiska klockor designade i sin tids anda, moderniserade.
Longines Heritage Classic – Tuxedo finns i två versioner: en 3-handsmodell och en kronografmodell. Den förstnämnda sticker ut för estetiken i sin urtavla, en typisk och mycket populär design från 1940-talet. En opalsilverskiva omgiven av en sublim mattsvart cirkel av tunna batongvisare täckta med Super- LumiNova®. Den lilla sekundvisaren, som är placerad vid klockan 6, är off-centrerad: denna detalj bidrar till charmen hos denna 38,50 mm-diameter klocka som innehåller det exklusiva L893.5-urverket med sin silikonbalansfjäder, en garanti för kvalitet och precision.
Kronografversionen visar mattsvart, opalin och midnattsblått, färger lika eleganta som raffinerade. Flera zoner finns på urtavlan, och en tachymetrisk skala – ganska ovanlig för en Longines-klocka – berikar också dess omkrets, precis som på originalmodellen.
Med sina två nya modeller i kontrasterande svart och vitt, tar The Longines Heritage Classic – Tuxedo oss tillbaka till intensiteten av en färgstark era som förde tillbaka fester!

Ytterligare information

Armband

Butik

Diameter

Färg

Tidtagning

Typ

Urverk

LONGINES The Longines Heritage Tuxedo L2.830.4.93.0
LONGINES The Longines Heritage Tuxedo
35 300 kr