LONGINES Spirit Zulu Time 42mm

33 000 kr

Det billigaste priset för LONGINES Spirit Zulu Time 42mm är just nu 33 000 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901492437385 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år
The Pioneer Spirit Lives OnHistoriskt sett har Longines följt legendariska pionjärer när de erövrar luft, land och hav. Idag har det bevingade timglasmärket hämtat inspiration från detta arv för att skapa Longines Spirit, en kollektion med en oklanderlig härkomst. Denna samling kopplar samman historia med innovation genom att kombinera referenser till flygets glansdagar med dagens estetiska och tekniska krav. Dessa resolut samtida klockor är ett intyg om den pionjäranda som har inspirerat varumärket sedan dess tidigaste dagar. En glödande hyllning till dessa exceptionella män och kvinnor som genom rekord, bedrift eller uppvisning av mod har satt sin prägel på historien och driver nya generationer att överträffa sig själva.

Ytterligare information

Butik

Diameter

LONGINES Spirit Zulu Time 42mm
LONGINES Spirit Zulu Time 42mm
33 000 kr