Rea!

LONGINES Silver Arrow 38.5mm

23 550 kr 20 550 kr

Det billigaste priset för LONGINES Silver Arrow 38.5mm är just nu 23 550 kr 20 550 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901769933929 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år
LONGINES SILVER ARROW blåser liv tillbaka i en modell som är karakteristisk för 1950-talet: en resolut framåttänkande tid när racerbilar och överljudsflygplan tilltalade både unga och äldres fantasi. Det är denna futuristiska anda som inspirerade den ursprungliga designen av “Silver Arrow”, som återbesökts på ett sätt som är lojalt mot varumärkets Heritage-pelare. LONGINES SILVER ARROW drivs av ett exklusivt självuppdragande urverk försett med en balansfjäder i silikon och kommer med fem års garanti.
Äventyret “Silver Arrow” började 1955. Det året höll Longines en intern tävling för att hitta namnet på en ny klocka med avantgardistisk design. Ett namn dök upp som var baserat på ett av de 450 förslagen: “Silver Arrow”, en referens till de berömda sportbilarna som dominerade erans racingbanor.
Den första “Silver Arrow” släpptes av Longines-fabriken 1956. Vid den tiden bar var och en av märkets kollektioner ett emblem. Symbolen “Silver Arrow” var ett överljudsplan som flög genom stjärnorna. Genom att skapa en koppling mellan racingbanor och himmelsvägar bekräftar Longines sin koppling till flygteknikens värld och dess pionjärer.
Idag väcker Longines modellen tillbaka till livet med den nya LONGINES SILVER ARROW. Denna klocka, som är karakteristisk för 1950-talets klockor, visar en diskret elegans och distinkt siluett och drivs av banbrytande klocktillverkningsteknik.
LONGINES SILVER ARROW har ett 38,5 mm stålboett som innehåller en automatisk mekanisk urverk (L888.5) med en balansfjäder av kisel för att säkerställa hög precision och förbättrat motstånd mot magnetfält. För att bevisa sin tillförlitlighet kommer denna nya klocka med fem års garanti.
Dess resolut minimalistiska urtavla i silver har strimmiga index – som originalversionen – och svärdformade visare, och båda dessa funktioner är belagda med SuperLumiNova®. Frånvaron av en datumvisning och en “självupprullande” indikation bidrar till dess diskreta karaktär samtidigt som den behåller andan i den ursprungliga klockan.
Denna klocka har ett boxformat safirglas med en antireflexfinish i flera lager, samt en skruvad baksida graverad med “Silver Arrow”-emblemet. Ett mattbrunt läderband med en mjuk textur och vintage finish kompletterar denna eleganta komposition.

Ytterligare information

Armband

Butik

Datum visning

Färg

Glas

Urverk

LONGINES Silver Arrow L2.834.4.72.2
LONGINES Silver Arrow 38.5mm
23 550 kr 20 550 kr