Rea!

LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm

47 800 kr 35 000 kr

Det billigaste priset för LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm är just nu 47 800 kr 35 000 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Att välja färg på din klocka kan vara en av de viktigaste valen. Att då välja en svart eller vit klocka är alltid ett säkert val, det är stilrent och snyggt, samt ett val som du vet kommer kännas rätt på lång och kort sikt.

Artikelnr: 5016901557464567 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år
En ny helkeramisk version breddar Longines HydroConquest-kollektionLongines erbjuder en ny helsvart keramisk version av HydroConquest-klockan. Den dynamiska profilen på denna klocka kompletterar en linje som nyligen utökats med varianter med en ram förstärkt med en färgad keramisk insats. HydroConquest-kollektionen kombinerar den tekniska förträffligheten och traditionella elegansen hos varumärket och hämtar sin inspiration från vattensportens värld.
Longines har nyligen gett sin HydroConquest-linje en ny briljans genom att skapa snygga modeller med en ram prydd med en färgad keramisk insats. Idag går varumärket ännu längre i att använda detta exklusiva material med en modell helt tillverkad av svart keramik vars urtavla stolt visar sin kemiska sammansättning: ZrO2. Detta mycket tekniska och reptåliga material passar perfekt till det sportiga utseendet på den nya HydroConquest-klockan. Dess djärvhet förstärks ytterligare av de olika ytorna på var och en av dess komponenter: en matt urtavla, ett polerat fodral, en rund satinram och en baksida som blandar en cirkulär satin och matt finish.

Ytterligare information

Butik

Diameter

Färg

LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm L3.784.4.56.9
LONGINES HydroConquest All Black Ceramic 43mm
47 800 kr 35 000 kr