Rea!

LONGINES Conquest V.H.P. 41mm

11 000 kr 9 700 kr

Det billigaste priset för LONGINES Conquest V.H.P. 41mm är just nu 11 000 kr 9 700 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900099791217 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.
INTELLIGENSEvighetskalender på alla versioner. Kalenderpositionsdetektering. Stötdetektorn upptäcker stötar och håller tillbaka visarna under stöten. GPD-systemet hjälper till att omplacera visarna korrekt efter stötar (om de är mycket starka och stötdetektorn inte kunde hålla tillbaka händerna) eller efter exponering för magnetfält. Ökning av obalanser. Smart krona (inkluderar en push-funktion för att aktivera tidsinställning och andra funktioner).Tidszonsändring (timrörelse) utan att förlora sekunden. Mycket hög noggrannhet i tidsinställning till sekunden.
DISPLAYTimmar, minuter sekunder i mitten. Datumfönster. Evighetskalender. EOL-indikator (signalerar förebyggande att batteritiden är slut).
FÖRDELARIngen mer datumkorrigering behövs. Klockan autokorrigerar sig själv vid stötar eller efter exponering för magnetiska fält för att bibehålla sin visningsnoggrannhet. Manipulationer förenklas tack vare den smarta kronan.
NOGGRANNHETTypiskt ±5 sekunder/år.

Ytterligare information

Butik

Datum visning

Diameter

Typ

Longines Conquest V.H.P. 41mm L3.716.4.76.6
LONGINES Conquest V.H.P. 41mm
11 000 kr 9 700 kr