Rea!

KRONABY Apex 43mm

6 790 kr 4 244 kr

Det billigaste priset för KRONABY Apex 43mm är just nu 6 790 kr 4 244 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901936379390 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av KRONABY & lämnar alltid 2 års garanti. Alla KRONABY klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
Kronaby Hybrid Smartwatch från Apex-kollektionen. Med en boett i rostfritt stål och safirglas, utrustad med ett läderband. 100 meter vattentäthet.
Kronaby hybridsmartklockor har en skandinavisk estetik som innehåller en kraftfull teknologisk komponent som möjliggör anslutning till en smarttelefon via Kronaby-appen som är kompatibel med iOS 9 och Android 5.0 (eller senare versioner).
Automatisk tidszon
Alltid i tid- Att hålla koll på tiden är ett heltidsjobb som bättre lämnas till Kronaby. Oavsett hur många tidszoner du passerar, visar den automatiskt den lokala tiden exakt.
Filtrerade meddelanden
Missa aldrig det som är viktigt- Det finns en fin linje mellan att hålla kontakten och att bli distraherad. Det är därför som Kronaby låter dig välja att bara bli underrättad av personerna och om det som händer du bryr dig mest om.
Avvisa samtal
Avslå med ett tryck- I vår uppkopplade värld är prioritering av inkommande telefonsamtal en oundviklig nutida olägenhet. Kronaby gjorde det bara lite mindre krångel genom knappen Avvisa samtal på handleden.
Förlorad klocka
Tappa aldrig koll på tiden -Hittar du inte din klocka? Lämnade du den på gymmet, hemma eller bara tappade den någonstans? Leta upp den i appen. En karta visar dig var klockan senast var ansluten till din telefon.
Batteritid
Ladda aldrig – Med ett standardbatteri som räcker i upp till två år (beroende på användning) behöver du aldrig mer sätta livet på paus medan du letar efter ett uttag för att ladda.
Börja röra på dig
Ta ställning- Res dig upp och rör på dig – det finns allt fler bevis på att vi behöver spendera mindre tid på att sitta för att behålla en hälsosam fysik. Låt Kronaby skicka dig en försiktig påminnelse när du har varit inaktiv för länge.
Tyst larm
En mild väckarklocka- Genom att slå på det tysta larmet väcker klockans ljudlösa vibrationer bara dig, så att de runt omkring dig kan fortsätta att snooza.
Ytterligare tidszon
Synkroniserat med världen -Kronaby håller dig kontinuerligt ansluten till omvärlden genom att låta dig välja en extra tidszon som ska visas på urtavlan.
Dagliga Tusen
Varje steg räknas- Statistik visar att aktivitet är nyckeln till ett hälsosammare liv. Sätt ett stegmål och övervaka dina framsteg direkt på handleden. Låt din smartphone analysera din aktivitet för djupare insikter.
Timer
Hålla räkningen- Rätt tidshantering är svårt att uppnå utan rätt verktyg. En timer låter dig kryssa av dina sysslor och hitta ditt fokus. Rätt gjort, time management är life management.
Stoppur
Klara färdiga gå -Spåra hur snabbt du springer en mil, ta tid individuella varv eller helt enkelt spåra den tid det tar att slutföra en uppgift. Kronaby stoppur kombinerar det traditionella med digital precision för att täcka alla dina spårningsbehov.
Datum
Håll dig uppdaterad- Att känna till det aktuella datumet är en grundläggande information som är lättillgänglig genom att trycka på en knapp. Hur skulle du annars kunna vara kvar i nuet?
Kamera fjärrkontroll
Bild perfekt- Den inbyggda kamerafjärrkontrollen låter dig byta plats, från att alltid vara personen bakom kameran till att dela ögonblicket med dina vänner framför den. Det kommer säkert att ge en snyggare bild.
Musikkontroll
Omedelbar musik -Kronaby ger dig omedelbar tillgång till din favoritmusik, när och var du vill. Tryck på Play och låt det påverka hur du tänker, känner och rör dig.
Följ mig hem
Känn dig trygg 24/7- Att vara fri att röra sig på ett säkert sätt borde vara allas privilegium. En knapptryckning skickar en signal till en älskad, låter dem svara och följa ditt steg. Det är som att någon följer dig hem, men på avstånd.
Hitta telefon
Tappa aldrig bort igen- Stressiga dagar får oss alla att glömma och tappa bort saker. Den smarta pushern på din klocka avslöjar var din telefon befinner sig, vilket sparar tid för dig.
Kom ihåg denna plats
Du var här -En del av livet är att prova nya saker och uppleva okända platser. Men innan du gör det, se till att trycka på GeoTag-knappen, så att du kan vara säker på att hitta tillbaka till platsen där du gav dig ut på det nya äventyret.
IFTTT
If This Then That – Styr din omgivning och dina favoritappar med Kronaby och IFTTT. Kronaby-klockan kommer att fungera som en trigger och resultatet är upp till dig. Brygg en kopp kaffe eller öppna garageporten. Bläddra igenom hundratals tjänster och skapa din egen personliga applet.

Ytterligare information

Armband

Butik

Datum visning

Diameter

Glas

Grad av vattentäthet

Larm

Typ

Urverk

,

Kronaby Apex 43mm S3111/1
KRONABY Apex 43mm
6 790 kr 4 244 kr