Diesel klocka

Köp en klocka från Diesel och du kan vara säker på att du får ett bra alternativ till de väletablerade lyxvarumärkena.

Diesel klockor

En Diesel klocka är en populär klocka bland män och som finns även finns för kvinnor. Varumärket Diesel grundades av Renzo Rosse som är en ikon inom det italienska modet. Diesel har länge varit i framkanten inom denim och vardagsmode och är som mest kända för sina jeans som redan under 1990-talet blev populära runt om i hela världen och är än idag kända för att sätta trenden inom de områden de är verksamma inom. Diesel har inte bara klockor och jeans utan producerar även kläder, parfym och tillbehör. Sedan 2017 har Diesel även en smartwatch klocka som har blivit mycket populär. Med sin annorlunda klocka och design har Diesel klocka en målgrupp för de som söker efter något annorlunda och är ett bra alternativ till de väletablerade lyxvarumärkena.

Diesel klocka herr

DIESEL Mr Daddy 2.0 DZ7333

DIESEL Mr Daddy 2.0 DZ7333

DIESEL Mr Daddy 2.0 är en herrklocka med svart urtavla. Diametern är 57 mm och klockans tjocklek är 14 mm. Boetten och armbandet är guldigt. I klockan sitter ett analogt quartzverk.

Diesel klocka guld

DIESEL Rasp DZ1761

DIESEL Rasp DZ1761

DIESEL Rasp är en damklocka med en guldig urtavla. Diamatern är 56 mm och har både ett guldigt armband och boett. I klockan sitter ett analogt quartzverk.

Diesel klocka silver

DIESEL Chief DZ4308
DIESEL Chief DZ4308

DIESEL Chief DZ4308

DIESEL Chief är en herrklocka med svart urtavla. Klockan har en diameter på 51mm och en höjd på 59mm. Boett och armband är i silver färg. Armbandets bredd är 26 mm. I klockan sitter ett analogt quartzverk.

Diesel klocka röd

DIESEL Mega Chief DZ4534
DIESEL Mega Chief DZ4534

DIESEL Mega Chief DZ4534

DIESEL Mega Chief är en herrklocka med en silvrig urtavla. Boetten är i plast och i röd färg. Armbanet är i nylon i röd färg. Armbandets bredd är 26 mm. I klockan sitter ett analogt quartzverk.

Diesel klocka svart

DIESEL Chief DZ4283
DIESEL Chief DZ4283

DIESEL Chief DZ4283

DIESEL Chief DZ4283 är en herrklocka med svart urtavla. Diamatern är 52 mm. Boetten och armbandet är i svart färg. I klockan sitter ett analogt quartzverk.

Diesel Only The Brave

Only The Brave Tattoo är tänkt att förlänga Diesel-livsstilen och härstammar från grundaren Rosso Renzo som har sitt ursprung i mottot ”Only the Brave”. Detta motto återkommer i flera av varumärkets produkter och inte minst kan man i en Diesels klocka se mottot ”Only The Brave” inpräntat.