Rea!

CERTINA DS Podium GMT 41mm

4303 kr

Det billigaste priset för CERTINA DS Podium GMT 41mm just nu är 4303 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016902016736049 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.
Denna sportiga och eleganta klocka är tillägnad alla som känner sig hemma i mer än en tidszon. Med en separat globformad 24-timmarsvisning certifierad Chronometerprecision berikar det livet hemma och på vägen.
COSC-CERTIFIERINGExakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.
ALL TID I VÄRLDENDenna modell har en funktion som gör det enkelt att ställa in en andra tidszon – perfekt för den som vill ha koll på vad klockan är på andra sidan jordklotet. 24-timmarsvisningen kan manövreras oberoende av standardvisarna, och kan läsas av med ett ögonkast.