CERTINA DS Caimano Lady Automatic 29mm

9 290 kr

Det billigaste priset för CERTINA DS Caimano Lady Automatic 29mm är just nu 9 290 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901649099952 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.
Den tidlöst eleganta Caimano Lady är det perfekta tillbehöret för alla tillfällen. Dess moderna, automatiska urverket med en innovativ spiralfjäder i NivachronTM garanterar precision och pålitlighet som inte påverkas av magnetfält.
URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.
ETT ARMBAND MED VÄXTBASERAD KRAFTArmbandet på denna klocka är inte bara elegant och mycket tåligt, det är också ett toppmodernt och innovativt alternativ till traditionella armband. Det är tillverkat i växtbaserade material och återvunnen PET och är det perfekta valet för de som värdesätter hållbarhet.

Ytterligare information

Butik

Diameter

Urverk

CERTINA DS Caimano Automatic 29mm
CERTINA DS Caimano Lady Automatic 29mm
9 290 kr