Rea!

CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm

7295 kr

Det billigaste priset för CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm just nu är 7295 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901794178609 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.
Månfasen, som är en av de klassiska svårigheterna inom urmakarkonsten är ovanligt modern och stringent i sin utformning. Den COSC-certifierade kronometern uppvisar därutöver stilfulla färgkombinationer, som framhäver dess harmoniska design på ett underbart sätt.
COSC-CERTIFIERINGExakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.
MÅNFASERVisningen av månens faser är en vridbar skiva som visar månfaserna genom en detalj i urtavlan. Den kan ställas in med hjälp av en aktuell månkalender. En avancerad komplikation och tveklöst en av de snyggaste urtavlorna.