Rea!

CASIO Sport Solar

698 kr 524 kr

Det billigaste priset för CASIO Sport Solar är just nu 698 kr 524 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900833352701 Kategori:

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
Lysdiod En lysdiod används för att lysa upp urtavlan.
Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 100 tim. Mäter med en noggrannhet på sekunder medeltid och sluttid. Signaler bekräftar val av start/stopp. Mätkapaciteten är upp till 100 timmar.
Varvminne 120 Du kan lagra och visa uppmätta stopp-, varv- och sträcktider samt datum. En datapost består av datum, stopptid, varvtid och sträcktid. Minnet kan lagra upp till 120 poster.
2 tidur – 5 sek. – 100 min. (med aut. upprepningsfunktion) Den här modellen har två separata tidursfunktioner, som avger en signal efter att en inställd tid räknats ner och som därefter automatiskt räknar ner från den förinställda tiden igen. Klockans mätkapacitet uppgår till 100 minuter och den kan ställas in i 5-sekundersintervall.
Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.
Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.
Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.
Acryl Glass
Hartshölje
Hartsarmband Harts består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för armband.
Buckle
Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå.
Vattenskyddsklassificering (10 bar) Perfekt för simning och snorkling. Armbandsuret är vattenskyddat till 10 bar (ISO 22810).
Mått (B x H x D) 43,0mm x 36,0mm x 11,3mm
Vikt ca. 30,0 g

Ytterligare information

Datum visning
Urverk

,

CASIO Sport Solar
CASIO Sport Solar
698 kr 524 kr