Rea!

CASIO G-Shock Octagon Series

1 398 kr 955 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock Octagon Series är just nu 1 398 kr 955 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900220603716 Kategorier: , ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
Denna helsvarta klocka bäddar in den senaste carbon core-tekniken i ett smalare och mer raffinerad boett. Med inspiration från 1983 års originalmodell, DW-5000C, hyllar denna klocka den mycket älskade retrolooken med sin unika åttakantiga boett som ramar in en analog-digital display. Precis som med GA-2000 har GA-2100 ett utbytbart hartsband för anpassning till alla kläder och tillfällen. Trots sin kompakta design är denna klocka lika hållbar och tuff som alla G-SHOCK som erbjuds med 200 meter vattentålighet och stöttålighet.
Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.
Tidur – 1/1 sek. – 24 tim. För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.
Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.
Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.

Ytterligare information

Datum visning

Urverk

,

CASIO G-Shock Octagon Series GA-2100-1A1ER
CASIO G-Shock Octagon Series
1 398 kr 955 kr