Rea!

CASIO G-Shock Octagon Series

3 298 kr 2 270 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock Octagon Series är just nu 3 298 kr 2 270 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900828101247 Kategorier: , ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.
Den nya GM-2100-serien bygger på den ikoniska åttakantiga formen från 2100 , som medelstora G-SHOCK’s med en enkel men djärv design. Smidd i rostfritt stål med rundad finish ger den starka ramen en sofistikerad ton. Urtavlan är behandlad med en “vapor deposition” finish för en minutiöst detaljerad metallisk look som passar en klassisk G-SHOCK i metall. Fortfarande 200M vattentät med funktioner som World Time, Stoppur och en Timer.
Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.
Tidur – 1/1 sek. – 24 tim. För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.
Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.
Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.

Ytterligare information

Datum visning

Urverk

CASIO G-Shock Octagon Series
CASIO G-Shock Octagon Series
3 298 kr 2 270 kr