Rea!

CASIO G-Shock Mudmaster

4 698 kr 3 004 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock Mudmaster är just nu 4 698 kr 3 004 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900960874257 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
Helautomatisk lysdiod En vridning på handleden vid svaga ljusförhållanden aktiverar automatiskt displayens bakgrundsljus.
Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Smutsbeständigt hölje Klockans hölje är helt tätt. Smuts och damm kan inte tränga in.
Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.
Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina – när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid. I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.
Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 1 tim. Passerad tid, sträcktid och sluttid mäts med en noggrannhet på 1/100 sekund. Armbandsuret kan mäta tider upp till 1 timme.
Tidur – 1/1 sek. – 100 min. Tiduret avger en signal efter att det har räknat ner en inställd tid. Klockans mätkapacitet uppgår till 100 minuter och den kan ställas in i sekundintervall.
Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.
Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå.

Ytterligare information

Urverk

,

CASIO G-Shock Mudmaster
CASIO G-Shock Mudmaster
4 698 kr 3 004 kr

Prenumerera på Klockfeber

Vi lovar att inte spamma