Rea!

CASIO G-Shock MT-G B3000 Series

14 998 kr 13 998 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock MT-G B3000 Series är just nu 14 998 kr 13 998 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901879559515 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.
Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning. Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.
Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.
Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg
Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.
Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina – när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid. I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Dual Time Display Med den dubbla tidsvisningen de alltid har en andra gång med ett ögonkast.
Automatisk visarjustering Den automatiska visarjusteringen testar visarnas grundställning varje timme och korrigerar dem, om så behövs – både när de flyttats av t.ex. stötar och vid inverkan av magnetism.
Låsbar krona Säkrar kronan från oavsiktligt skifte till ett annat funktionsläge.
Smart Access-teknik Med Smart Access-systemet kan klockan ställas in snabbt och enkelt via en elektronisk krona. Genom att trycka och vrida kan du anpassa funktioner som stoppur, nedräkningstimer, larm och världstid.
Phone Finder Har du tappat bort din smartphone? Då behöver du bara trycka på en knapp på klockan, så avger din smartphone ett larm.
Urboett med IP-finish Urboetten till klockan är belagd med så kallad jonplätering, vilket är en process som ger ett ökat skydd mot repor.
Armband med IP-finish Armbandsuret på klockan var detaljerat belagt enligt den så kallade “Ion Plating” -processen och erbjuder fördelen med ökad repningsmotstånd.
One-Push Band Exchange

Ytterligare information

Urverk

,

CASIO G-Shock MT-G B3000 Series
CASIO G-Shock MT-G B3000 Series
14 998 kr 13 998 kr