Rea!

CASIO G-Shock G-Steel Bluetooth

5 798 kr 4 349 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock G-Steel Bluetooth är just nu 5 798 kr 4 349 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016902023926534 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto &taggar.
Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning. Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.
Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.
Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg
Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.
Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.
Tidur – 1/1 sek. – 1 tim. För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 1 timmar i förväg – särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.
Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Phone Finder Har du tappat bort din smartphone? Då behöver du bara trycka på en knapp på klockan, så avger din smartphone ett larm.
Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.
Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå.

Ytterligare information

Datum visning

Urverk

CASIO G-Shock G-Steel Bluetooth
CASIO G-Shock G-Steel Bluetooth
5 798 kr 4 349 kr