Rea!

CASIO G-Shock G-Squad

1 998 kr 1 275 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock G-Squad är just nu 1 998 kr 1 275 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016902144121925 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning. Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.
Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.
Automatisk lysdiod För att få klockans display att lysa genom lysdioder behöver du bara vrida lätt på handleden
Kaloriförbrukningsberäkning Den här funktionen beräknar hur många kalorier du förbrukat och lagrar resultatet i minnet.
Accelerationssensor Rörelsesensorn reagerar på acceleration och visar den som hastighet på displayen. Dessutom stöder sensorn klockans autorotationsfunktion och ser därmed till att bilden på displayen alltid visas rättvänd.
Steptracker Steget Tracker åtgärder via accelerometern steg och kartor dem på skärmen av klockan.
Training Planner Set individual training goals
Training Analysis Analysis of training status, fitness level, training load as well as recovery time.
Training Log Save training units and detailed information.
Stoppursfunktion – 100 timmar Mäter med en noggrannhet på sekunder medeltid och sluttid. Signaler bekräftar val av start/stopp. Mätkapaciteten är upp till 100 timmar.
Varvminne 100 Du kan lagra och visa uppmätta stopp-, varv- och sträcktider samt datum. En datapost består av datum, stopptid, varvtid och sträcktid. Minnet kan lagra upp till 100 poster.
Vibrationsalarm Utan en hög signalton påminner vibrationslarmet diskret om viktiga tider.
Phone Finder Har du tappat bort din smartphone? Då behöver du bara trycka på en knapp på klockan, så avger din smartphone ett larm.
Flygplansfunktion (offline-läge) Med en knapptryckning försätter du klockan i offline-läge. På så sätt kan du avaktivera radio- eller GPS-mottagningen under en flygresa.

Ytterligare information

Datum visning

Urverk

CASIO G-Shock G-Squad
CASIO G-Shock G-Squad
1 998 kr 1 275 kr