Rea!

CASIO Edifice Chronograph

1 398 kr 995 kr

Det billigaste priset för CASIO Edifice Chronograph är just nu 1 398 kr 995 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901026952320 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.
Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla
Teleminne 30 Inbyggt minne för lagring av namn och telefonnummer. Talet anger det högsta antalet poster som kan lagras.
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.
Tidur – 1/1 min. – 24 tim. För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 24 timmar i förväg. Särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.
3 dagslarm Dagslarmet påminner om återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Den här modellen har tre oberoende larm som flexibelt påminner om viktiga tider.
Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.
Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.

Ytterligare information

Butik

Larm

Tidtagning

Typ

Urverk

CASIO Edifice Chronograph
CASIO Edifice Chronograph
1 398 kr 995 kr